Okazuje się, że nad morzem można natrafić na dobrą pizzę, np. w Jastrzębiej Górze przy ulicy Rutkowskiego 4.
- Nasza pizza robiona jest w stylu amerykańskim - zaznacza Jędrek. - Najpierw ciasto, potem sos i dodatki, a na końcu zapiekamy ser.
ZOBACZ TEŻ:
To właśnie jędrkowe ciasto jest kluczem do sukcesu. Trudno je pomylić z jakimkolwiek innym.
- Receptura pochodzi od zmodyfikowanego babcinego przepisu na ciasto do bułek - zdradza menadżer. - Jest pilnie strzeżona.
Lokal z Jastrzębiej Góry nie narzeka na brak klientów. - Jesteśmy otwarci cały rok i ciągle mamy pełne ręce roboty - mówią pracownicy.
Co ważne, pizzeria oferuje swoim klientom dowóz. Pyszne jędrkowe przysmaki przybędą do konsumentów na czas, na miejsce i na pewno.
Pizzeria stawia na dokładność i podchodzi do zamówień z należytą starannością. Tutaj nie ma mowy o taśmowej produkcji. Pizzerman Bartek również nie żałuje dodatków do swoich wyrobów.
Każda pizza jest odrębnym rękodziełem - ta wyjątkowość buduje prawdziwe smaki!
Chcesz pomóc Pizzeri Jędrek z Jastrzębiej Góry stać się Pizzerią Roku w powiecie puckim? Wyślij SMS o treści EZP.24 pod numer 72355.
Aktualne wyniki plebiscytu z powiatu puckiego znajdziesz
KLIKAJĄC TUTAJPowrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?