MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 1

Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na 200 stopni w opcji góra-dół. Ciasto francuskie wyjmij z opakowania i rozłóż.

Zobacz również

Dzieci z powiatu olkuskiego wzięły udział w III Olkuskim Konkursie Tanecznym

Dzieci z powiatu olkuskiego wzięły udział w III Olkuskim Konkursie Tanecznym

Kradzież roweru miejskiego w Gnieźnie

Kradzież roweru miejskiego w Gnieźnie

Polecamy

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

„Koniec marzeń”? Wrażenia ósmoklasistów po egzaminie z matematyki

„Koniec marzeń”? Wrażenia ósmoklasistów po egzaminie z matematyki

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki