MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach azjatyckich skórka arbuza jest używana jako składnik dań. Można ją dodawać do zup, sosów lub potraw wok. Skórka arbuza ma delikatny smak i chrupiącą konsystencję, co dodaje wyjątkowego smaku do dań.

Zobacz również

Sprawdź swój HOROSKOP, czwartek 16 maja 2024 roku

Sprawdź swój HOROSKOP, czwartek 16 maja 2024 roku

Ruszyły zapisy na Poznań Five! Co to za bieg i kto stanie na starcie?

Ruszyły zapisy na Poznań Five! Co to za bieg i kto stanie na starcie?

Polecamy

„Kocham” – maturzyści dzielą się wrażeniami z rozszerzonej matematyki

„Kocham” – maturzyści dzielą się wrażeniami z rozszerzonej matematyki

Trzecia tablica rejestracyjna. To trzeba wiedzieć, by uniknąć problemów

Trzecia tablica rejestracyjna. To trzeba wiedzieć, by uniknąć problemów

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód