MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bazą są jajka, niektórzy dodają całe, niektórzy tylko...
fot. 123rf/volff

Majonez i musztarda na święta. Jak robią je na wsi? Zobacz przepisy gospodyń wiejskich. Ten smak pokocha twoja rodzina

Jak powstaje majonez?

Bazą są jajka, niektórzy dodają całe, niektórzy tylko żółtka. Ubijanie ich z innymi składnikami tworzy pianę, która gęstnieje i znana jest pod nazwą majonezu.

Zobacz również

4. Światowy Dzień Roweru w Białogardzie. Pojechali starsi i młodsi [zdjęcia]

4. Światowy Dzień Roweru w Białogardzie. Pojechali starsi i młodsi [zdjęcia]

Jubileusz Lecha, ale nie tego piłkarskiego. Kibice też tęsknią za wielkim Kolejorzem

Jubileusz Lecha, ale nie tego piłkarskiego. Kibice też tęsknią za wielkim Kolejorzem

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść